Elérhetőségünk:   1075 Budapest, Madách I. út 12. (Madách Trade Center mellett)        Tel:  (06-1) 428-0137       Tel:  (06-1) 235-1078               E-mail:   utazas@geotours.hu

Dubai utazás, szállás, nászút ajánlatok. Dubai hotel árak, akciók. IPM TRAVEL QR Code

 

Fujairah

 

Fujairah Rotana Resort *****

Az ötcsillagos szálloda igényes szolgáltatásokkal, csodálatos környezetben várja kedves vendégeinket. A szállodában all inclusive ellátás is igénybe vehető, mely különös nagy népszerűségnek örvend.

Hilton Fujairah *****

Az ötcsillagos, első osztályú szállodalánchoz tartozó hotel igazi hamisítatlan Hilton minőséggel várja a térségbe látogatókat.
 
Hotel JAL Fujairah Resort and Spa *****

Az első osztályú szállodában igazán különleges figyelmet fordítanak minden egyes vendégre, hogy ne csak felejthetetlen élményekkel térjünk vissza az emirátusokból, de vissza is vágyjunk oda! A szálloda all inclusive ellátást is biztosít, ami különösen népszerű vendégeink körében.

Iberotel Miramar Al Aquah *****

Az ötcsillagos, megbízható lánchoz tartozó szálloda ideális választás lehet akár párok, akár családok számára. A szállodában all inclusive ellátás is rendelkezésre áll, mely kimondottan népszerű a vendégek körében.
Le Meridien Al Aqa Resort *****

Az ötcsillagos, első osztályú szálloda csodálatos környezetének köszönhetően különleges megoldás lehet nyaralásunkhoz, akár párunkkal, akár családunk szeretnének felfedezni az emirátusok szépségeit.
Royal Beach Hotel and Resort ***+

A háromcsillagos, középkategóriás szálloda standard szolgáltatásokkal várja vendégeit, családoknak is ideális választás lehet a hotel.
Omán nyaralás, körutazás, különleges ománi utazási ajánlatok.

Dubai


    Online repülőjegy
 

    Online szállásfoglalás
 

    Online gépkocsibérlés
 

    Online biztosítás
 

   
 

    Spanyolország-
    Andalúzia, egyénileg