Mina’a Salam Madinat *****

Fekvése: a fantasztikus szálloda közvetlenül a népszerű Jumeirah Beach homokos partja mellett található az Al Qasr és Dar Al Maysaf hotellel egy területen. A komplexum legtöbb elérhető szolgáltatása itt található, ez a rész épült a legközelebb a tengerparthoz.
Általános: az arab vendégszeretet és barátság lélegzetelállító megtestesülése. A vízzel körülvett hotel virtuális szigetet formál, mely az elegancia különleges szigete. Korabeli tornyok, átjárók és egyéb szenzációs építészeti megoldások teszik különlegessé, számos medence és nem utolsó sorban 2 km hosszú privát strand tartozik a hotelhez. A szállodát előszeretettel veszik igénybe kedves vendégeink üzleti utazáshoz is.
Szolgáltatások: a szállodakomplexum hírnevéhez méltóan mindennel rendelkezik, hogy vendégeink nyaralását különlegessé tegye: medencék (gyerekmedencék is), számos étterem, bár és lounge, közel 500 férőhelyes színház, 3000 m2-es egészség klub a kényeztetés minden lehetséges formájával, gyerek klub, fitness terem, széleskörű sportolási lehetőségek (vízisportok is), búvárkodási lehetőség, teszi nyaralásunkat többek között teljesebbé.
Szobák: a Mina’a Salam épült legközelebb a 3 szálloda közül a parthoz, így a hotel szobáinak erkélyéről csodálatos panoráma tárul elénk a Perzsa-öbölre, mivel minden szobatípus tengerre néző. Nem utolsó szempont, hogy innen lehet a leghamarabb megközelíteni a komplexum privát strandját.
Deluxe szoba: az 50 m2 alapterületű szobák saját erkéllyel, illetve padlótól a plafonig érő ablakkal rendelkeznek a tökéletesebb fényviszonyok és panoráma miatt. A szobához saját luxus fürdőszoba jacuzzi káddal, privát öltöző sarok, légkondicionáló, minibár, széf, Internet-kapcsolat, telefon, televízió tartozik többek között. A szobában maximálisan 3 felnőtt, vagy 2 felnőtt és 2 gyerek helyezhető el.
Tengerre néző lakosztály: a rendelkezésre álló 4 lakosztály egyenként közel 120 m2-en nyújt igazi luxus megoldást nyaralásunk idejére. 2,5 –szer nagyobb a deluxe szobánál, így a nagyobb helyigényű vendégeink is garantáltan jól érzik majd magukat ebben a fantasztikus lakosztályban. Az előző szobatípustól eltérően külön WC, nappali étkező asztallal, 2 nagyméretű LCD televízió, nagyobb erkély, business sarok laptoppal és fax készülékkel is rendelkezésére áll kedves vendégeinknek. A lakosztályban maximálisan 3 felnőtt, vagy 2 felnőtt és 2 gyerek helyezhető el.
Arabian gulf lakosztály: a lakosztály nagyobb méretű az előzőnél, egyedi arab bútorokkal berendezett és extra szolgáltatásként egy jacuzzis fürdőkád is tartozik a felszereltséghez. A szobatípusban maximálisan 3 felnőtt, vagy 2 felnőtt és 2 gyerek helyezhető el.

Királyi lakosztály: királyi kényeztetés közel 300 m2-en. Egyedi, külön a lakosztályok számára készített antik bútorok, tágas terek, minden érzéket kényeztető szolgáltatások, maximális kényelem. Egyszerűen tökéletes, elbűvölő. Nagyméretű nappalinkban privát business sarok áll rendelkezésünkre, illetve nagyméretű étkező asztal, hogy vendégeinkkel privát, nyugodt feltételek mellett étkezhessünk a nap minden szakában. Külön öltöző szoba is rendelkezésre áll a nagyobb fokú kényelem érdekében. Hatalmas teraszunkról lenyűgöző panoráma tárul elénk a Perzsa-öbölre. A lakosztályban maximálisan 3 felnőtt, vagy 2 felnőtt és 2 gyerek helyezhető el.

 

Részvételi díj (2 ágyas elhelyezés esetén):
Deluxe szoba:                                          55.500 Ft/fő/éj-től
Tengerre néző lakosztály:                   139.500 Ft/fő/éj-től 
Arabian gulf lakosztály:                       186.500 Ft/fő/éj-től 
Királyi lakosztály:                                   ÁR LEKÉRÉSRE                               

Ellátás: reggelivel
Félpanziós ellátás felára:                     16.900 Ft/fő/éj