Dar Al Maysaf Madinat *****

Fekvése: a fantasztikus szálloda közvetlenül a népszerű Jumeirah Beach homokos partja mellett található az Al Qasr és Mina’a Salam hotellel egy területen. A Dar Al Msysaf a komplexum közepén helyezkedi el és 29 csodálatos, arab stílusú „Nyári ház” áll vendégeink rendelkezésére, ahol a különböző szobatípusok megtalálhatók. 
Általános: az arab vendégszeretet és barátság lélegzetelállító megtestesülése. A vízzel körülvett hotel virtuális szigetet formál, mely az elegancia különleges szigete. Korabeli tornyok, átjárók és egyéb szenzációs építészeti megoldások teszik különlegessé, számos medence és nem utolsó sorban 2 km hosszú privát strand tartozik a hotelhez. A szállodát előszeretettel veszik igénybe kedves vendégeink üzleti utazáshoz is.
Szolgáltatások: a szállodakomplexum hírnevéhez méltóan mindennel rendelkezik, hogy vendégeink nyaralását különlegessé tegye: medencék (gyerekmedencék is), számos étterem, bár és lounge, közel 500 férőhelyes színház, 3000 m2-es egészség klub a kényeztetés minden lehetséges formájával, gyerek klub, fitness terem, széleskörű sportolási lehetőségek (vízisportok is), búvárkodási lehetőség, teszi nyaralásunkat többek között teljesebbé. (egyes szolgáltatásokat az Al Qasr és Mina’a Salam területén lehet igénybe venni, mivel a 3 szállodához együttesen tartozik néhány szolgáltatás)
Szobák: A Dar Al MAysaf a komplexum közepén helyezkedi el és 29 csodálatos, arab stílusú „Nyári ház” áll vendégeink rendelkezésére, ahol a különböző szobatípusok megtalálhatók. 
Arabian summer house deluxe: a szobák az Abra csatornára néznek, ahol az utasokat szállító tradicionális hajók közlekednek a komplexumon belül. A 60 m2-es, csodálatos luxus bútorokkal berendezett szobában garantált vendégeink minden igényt kielégítő nyaralása. A szobához nagyméretű terasz tartozik, ahol nyugodt körülmények között étkezhetünk, vagy relaxálhatunk, miközben a gyönyörű trópusi kertben gyönyörködünk vagy az elsuhanó hajókat figyeljük. A szobatípushoz márvány fürdőszoba tartozik káddal, tusolóval, hálószoba áll rendelkezésünkre nappalival, ezen felül minibár, széf, telefon, televízió, rádió teszi nyaralásunkat teljesebbé. A szobában maximálisan 3 felnőtt, vagy 2 felnőtt és egy gyerek helyezhető el.  
Arabian summer house lakosztály: a közel 150 m2-es lakosztályban hatalmas terek, elxclusive luxus bútorok, még több kényelmi szolgáltatás áll vendégeink rendelkezésére. A lakosztályhoz 2 nagyméretű terasz, nappali étkezővel, hálószoba business sarokkal, öltöző szoba, márvány fürdőszoba is tartozik. A szobában maximálisan 3 felnőtt, vagy 2 felnőtt és egy gyerek helyezhető el.  
Gulf summer house deluxe: a Gulf nyári házak tradicionális, igényes antik arab stílusban berendezettek, hogy vendégeink igazi autentikus körülmények között tölthessék el perceiket a szállodában. A vendégházak közelebb helyezkednek el a strandhoz, mint a Summer house házak. A szoba felszereltsége megegyezik az arabian house deluxe szobáéval.  
Gulf summer house lakosztály: a lakosztály 120 m2-en kínálja vendégeinknek mindazt, amiről álmodtak. Mesés, ámulatba ejtő, mégis diszkrét. A lakosztályok a vendégházak emeletén helyezkednek el a tökéletesebb panoráma érdekében. A deluxe szoba felszereltségén felül tartozik hozzá 2 nagyméretű terasz, egy nappali étkezővel, 2 LCD televízió, nagyobb méretű fürdőszoba. 

Részvételi díj (2 ágyas elhelyezés esetén):
Arabian summer house deluxe:                                     74.500 Ft/fő/éj-től
Arabian summer house lakosztály:                             299.500 Ft/lakosztály/éj-től
Gulf summer house deluxe:                                            84.500 Ft/fő/éj-től          
Gulf summer house lakosztály:                                    314.500 Ft/fő/éj-től                                  
                         
Ellátás: reggelivel
Félpanziós ellátás felára:                                                  14.900 Ft/fő/éj-től