Burj Al Arab*****

Fekvése: a fantasztikus szálloda a Jumeirah Beach-en található, teljesen privát részen kialakítva.
Általános: ez az igazi kuriózumnak, szinte már fogalomnak számító hotel az ideális választás azok számára, akik valami igazán különlegesre vágynak.
Szolgáltatások: a számos nagydíjat besöprő szállodában minden a luxusról, a fényűzésről szól, ennek megfelelően a rendelkezésre álló szolgáltatások osztályon felül színvonalat képviselnek, mindez természetesen exlcusive kivitelben. A hotelben medencék, fitness centrum, egészség centrum a kényeztetés minden elképzelhető (és el sem képzelhető!) formájával, jacuzzik, gőzfürdők, éttermek, bárok, sportolási lehetőségek (vízisportok is), teljes körűen felszerelt konferencia termek állnak többek között a vendégek rendelkezésére.

Szobák: a szálloda szobái nagyméretűek, különleges, fényűző luxus stílusban berendezettek és minden igényt kielégítően felszereltek.
Egy hálószobás deluxe lakosztály: a lakosztály, mint minden szobatípus Pazar, fényűző stílusban megalkotott, tágas terekkel, káprázatos megoldásokkal, a vendég maximális kényelmét szolgáló összes szolgáltatással. A lakosztályban étkező rész, nappali szófával, nagyméretű márvány fürdőszoba, jacuzzi/spa fürdőkád áll a vendégek rendelkezésére. Kényelmünket távirányítható függönyök, fénytechnika, légkondicionáló fokozza, ezen felül televíziók, HI-FI-, házimozi rendszer, telefonok, széf, minibár, business sarok Internet kapcsolattal, laptoppal, fax-szal, másolóval, nyomtatóval, csak hogy még néhány rendelkezésre álló szolgáltatást említsük. A lakosztályban maximálisan 2 felnőtt és 2 gyerek, vagy 3 felnőtt helyezhető el. Mérete 170 m2.
Panoráma lakosztály: a több mint 200 m2-es lakosztályok még tágasabb tereket biztosítanak vendégei számára, mint a deluxe lakosztály, és a magasabb emeleteken helyezkednek el a még csodálatosabb panoráma érdekében. Felszereltsége megegyezik a deluxe lakosztályéval. Ebben a szobatípusban maximálisan 2 felnőtt és 2 gyerek, vagy 3 felnőtt helyezhető el.
Club lakosztály: a több mint 300 m2-es lakosztályból 270 fokos panoráma tárul elénk a Perzsa-öbölre, egyszerűen lélegzetelállító. A kétszintes lakosztály felszereltsége hasonló az előző szobatípusokéhoz, de tartozik hozzá nappali rész, öltöző szoba, coctail bár, saját snooker asztal is. Ebben a szobatípusban 2 felnőtt és 2 gyerek, vagy 3 felnőtt helyezhető el maximálisan.
Két hálószobás deluxe lakosztály: a 330 m2-es lakosztály felszereltsége hasonló a többi szobatípuséhoz, a következő helyiségek találhatóak benne: 2 hálószoba 2 teljesen felszerelt luxus fürdőszobával, 2 nappali, öltöző szoba, konyharész. Itt maximálisan 4 felnőtt és 2 gyerek, vagy 5 felnőtt helyezhető el.
Három hálószobás deluxe lakosztály: a 670 m2-es lakosztály beosztása a következő: 3 hálószoba melyhez 3 exclusive fürdőszoba tartozik, 3 nappali, könyvtár rész, ebédlő áll vendégeink rendelkezésére. Ebben a lakosztályban maximálisan 6 felnőtt és 2 gyerek, vagy 7 felnőtt helyezhető el.
Elnöki lakosztály: a közel 700 m2-es fényűző lakosztály felszereltsége és beosztása hasonló a 2 hálószobás lakosztályéhoz, ám ezen felül tartozik hozzá külön recepció rész, könyvtár, konyha ebédlővel. A szobatípus kétszintes, melyben összesen 4 felnőtt és 2 gyerek, vagy 5 felnőtt helyezhető el.
Királyi lakosztály: a legkülönlegesebb szobatípusa a csodálatos szállodának minden ízében tökéletes, mesés. Határtalan luxus közel 800 m2-en, melytől garantáltan eláll a lélegzete a legtapasztaltabb utazónak is. Felszereltsége megegyezik az elnöki lakosztályéval, ezen felül privát exclusive lift, privát mozi és tágasabb terek tartoznak hozzá.

Részvételi díj (2 ágyas elhelyezés esetén):
Egy hálószobás deluxe lakosztály:                   379.500 Ft/lakosztály/éj-től
Panoráma lakosztály:                                          444.500 Ft/lakosztály/éj-től         
Club lakosztály:                                                    ÁR LEKÉRÉSRE
Két hálószobás deluxe lakosztály:                   ÁR LEKÉRÉSRE
Három hálószobás deluxe lakosztály:             ÁR LEKÉRÉSRE
Elnöki lakosztály:                                                  ÁR LEKÉRÉSRE
Királyi lakosztály:                                                   ÁR LEKÉRÉSRE

 

Ellátás: reggelivel