Atlantis The Palm Dubai *****

Fekvése: a fantasztikus szálloda komplexum a világhírű The Palm Dubai építészeti remekkel szemben található, privát partszakaszon kialakítva.
Általános: merüljön el Atlantisz lélegzetelállító világában a legmagasabb fokú luxus megoldásokkal, szolgáltatásokkal. A nemrég nyílt szálloda igazi kuriózum az elegáns Jumeirah Beach-en azok számára, akik nem érik be egy átlagos ötcsillagos megoldással.
Szolgáltatások: a szálloda megalkotói úgy tűnik kimeríthetetlenek voltak a különleges megoldások terén: hatalmas vizipark (Aquaventure) különleges csúszdákkal (pl. maja piramis alakú), számos medence (gyerekmedencék is) elégíti ki a víz szerelmeseit. Egyedülálló formájú fő-, melléképületek alkotják a komplexumot, mindezt egy hatalmas, csodálatos, egzotikus pálmaerdőben elrendezve. Egyik fő attrakcióként egy többhektáros alapterületű, dús trópusi növényzettel tarkított delfin-öböl (Dolphin Bay) is tartozik hozzá, ahol lehetőségünk adódik delfinnek úszni, mely garantáltan életre szóló élményt nyújt felnőttnek és gyerekeknek egyaránt. A szállodához számos étterem, bár, night klub tartozik, ahol gasztronómia csodák és felhőtlen szórakozás várja kedves vendégeinket. A szállodában ezeken felül természetesen minden adott egy felejthetetlen nyaraláshoz: fitness terem, egészség centrum, animációs programok, gyerek klub, széleskörű sportolási lehetőségek, beleértve a vízisportokat is, golfozási lehetőség, és még számos első osztályú szolgáltatás biztosítja, hogy semmibe se szenvedjünk hiányt ott-tartózkodásunk ideje alatt.
Szobák: a szálloda négy alapvető szobatípussal rendelkezik, melyek a komplexum következő részein helyezkednek el:

Részvételi díj (2 ágyas elhelyezés esetén):
Deluxe szoba:                                    65.500 Ft/fő/éj-től
Atlantis szoba:                                   72.500 Ft/fő/éj-től                                    
Executive lakosztály:                      244.500 Ft/lakosztály/éj-től
Terasz lakosztály:                           299.500 Ft/lakosztály/éj-től
Regal lakosztály:                            359.500 Ft/lakosztály/éj-től
Királyi lakosztály:                             ÁR LEKÉRÉSRE
Elnöki lakosztály:                             ÁR LEKÉRÉSRE
Imperial club:                                   88.500 Ft/fő/éj-től
The lost chambers suite:               ÁR LEKÉRÉSRE        
The bridge suite:                              ÁR LEKÉRÉSRE                   
Ellátás: reggelivel