Amwaj Rotana *****

Fekvése: a fantasztikus szálloda komplexum közvetlenül a népszerű Jumeirah Beach homokos partja mellett található.
Általános: a szállodát vendégeink elsősorban üzleti úthoz, konferenciákhoz veszik igénybe. 
Szolgáltatások: a hotel széleskörű, első osztályú szolgáltatásaival várja kedves vendégeit: medence, gyerekmedence, egészség centrum fitness teremmel és a kényeztetés összes lehetséges módjával (pl. masszázs centrum, szauna, jacuzzi, gőzfürdők), kids klub gyerekeknek játszótérrel, széleskörű sportolási lehetőségek (vízisportok is), teljes körűen felszerelt konferencia termek állnak vendégeink rendelkezésére.  
Szobák: a szálloda szobái nagyméretűek, igényesen berendezettek és minden igényt kielégítően felszereltek.
Classic szoba: a 90 db, egyenként 42 m2-es szoba mindegyike oldalról tengerre néző panorámával rendelkezik. A szobák saját fürdőszobával, hajszárítóval, minibárral, széffel, vasalóval és vasalódeszkával, Internet-kapcsolattal, kávé-, teafőzési lehetőséggel, telefonnal, nagyméretű LCD televízióval, házimozi berendezéssel felszereltek.
Premium szoba: a premium szoba felszereltsége megegyezik a classic szobáéval, ellenben tengerre néző panorámával rendelkezik.
Club rotana szoba: a club rotana szobák a 21-24 emelet között találhatóak, a vendégeknek szabad bejárásuk van az exlcusive Club Rotana lounge-ba, hogy tartózkodásuk az utolsó részletig különleges legyen. 
Classic lakosztály: a lakosztályok a középső emeleteken helyezkednek el, tengerre néző panorámával. A közel 100 m2-en külön nappali rész, hálószoba áll a vendégek rendelkezésére, felszereltsége az előző szobatípusokhoz hasonlóan minden igényt kielégítő.
Club rotana lakosztály: a lakosztályok a felsőbb emeleteken helyezkednek el, tengerre néző panorámával. A közel 100 m2-en külön nappali rész, hálószoba áll a vendégek rendelkezésére, felszereltsége az előző szobatípusokhoz hasonlóan minden igényt kielégítő. A lakosztály vendégei használhatják a Club Rotana exclusive lounge-ot.

Elnöki lakosztály: a két hálószobás, 130 m2-es lakosztályok a szálloda legfelő emeletén foglalnak helyek. Külön nappali rész, ebédlő, fürdőszobák tartoznak hozzá, exclusive bútorzattal és minden igényt kielégítő felszereltséggel. A lakosztály vendégei használhatják a Club Rotana exclusive lounge-ot.

Részvételi díj (2 ágyas elhelyezés esetén):
Classic szoba:                                 34.500 Ft/fő/éj-től
Premium szoba:                              38.500 Ft/fő/éj-től                         
Club rotana szoba:                          41.500 Ft/fő/éj-től
Classic lakosztály:                        124.500 Ft/lakosztály/éj-től       
Club rotana lakosztály:                  ÁR LEKÉRÉSRE
Elnöki lakosztály:                            ÁR LEKÉRÉSRE

Ellátás: reggelivel